Startbijeenkomst The New Builders

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement.

Dit evenement is voorbij.

Datum25 juni 2021 13:00 - 17:00

LocatieKantoor 123PIX aan de Elsenerstraat 30A in Rijssen

Opmerkingen

Beste veranderaar in de bouw,

 

Dagelijks werk je met passie, lef en ambitie in de bouwsector. Toch heb je het gevoel dat het anders moet: wendbaarder, menswaardiger. Je wilt gelijkgestemden ontmoeten, geïnspireerd worden en ervaringen delen. Je zoekt inspiratie, een netwerk, maar ook een plek om jezelf en jouw organisatie te ontwikkelen.

 

Jij wilt klaar zijn voor de toekomst. Maar hoe geef je leiding in een maatschappij die continue in beweging is en waarvan de ontwikkelingen niet voorspelbaar zijn?

 

Wij zijn The New Builders, positieve veranderaars binnen de bouwsector.

 

Daarom nodigen we jou graag uit voor deze Startbijeenkomst, om kennis te maken met The New Builders, en met onze missie: het realiseren van een menswaardige en wendbare bouwsector, in het nieuwe tijdperk. Tijdens deze Startbijeenkomst is Leo Nieuwenhuis – founder van The New Builders – jullie gastheer en deelt je samen je kennis en inzichten op basis van jullie ervaringen in deze sector.

 

Na deze inleiding ontdekken we aan de hand van een aantal werkvormen of de missie van TNB ons, jou, persoonlijk raakt (Social Activate). Wat is jouw visie op de toekomst? Wat heb jij nodig en wat breng je mee? Hoe geven we ons leiderschap vorm en hoe delen we verantwoordelijkheid met de mensen binnen onze organisatie? En: hoe gaan we dat concreet aanpakken?

 

We hebben elkaar nodig om geprikkeld te worden, om beter te begrijpen wat er gebeurt in de wereld om ons heen en om toekomstbestendige keuzes te maken.

 

Programma

13:00-13:30 Inloop
13:30-14:00 Opening en kennismaking
14:00-14.45 Presentatie The New Builders
14:45-15:00 Pauze
15:00-16.30 Social Activate
16:30-17.00 Persoonlijke activering en afsluiting

 

Wij verheugen ons op een energieke en inspirerende meeting!

 

Met vriendelijke groet,
Leo Nieuwenhuis