Web-Congres The New Builders Introducés

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement.

Dit evenement is voorbij.

Datum03 juni 2020 15:00 - 16:00

LocatieDigitaal via Zoom

Opmerkingen

Dagelijks werk je met passie, lef en ambitie in de bouwsector. Toch heb je het gevoel dat het anders moet: wendbaarder, menswaardiger. Je wilt gelijkgestemden ontmoeten, geïnspireerd worden en ervaringen delen. Je zoekt inspiratie, een netwerk, maar ook een plek om jezelf en jouw organisatie te ontwikkelen.

 

Herkenbaar? Dan nodigen we je van harte uit voor het komende New Builders Web-Congres, want alleen samen kunnen we een echte verandering realiseren! We zien je graag op 3 juni a.s. om samen te versterken en inspirerende verhalen en ervaringen delen. Voor deze keer via het digitale platform Zoom. We zullen om 14.45 uur de deuren van dit Web-Congres openen. Wees erbij en doe mee!

 

Spreker Arko van Brakel

Arko van Brakel geeft een Masterclass tijdens ons eerste online Web-Congres. Inspiratie is zijn kerncompetentie. Zijn doel in het leven is het ondersteunen en stimuleren van ondernemerschap.

 

De belangrijkste wereldwijde ontwikkelingen van dit moment, vragen om ondernemende beslissingen. Nu onder druk van gezondheid, klimaatverandering en technologische ontwikkelingen veel economische en maatschappelijke wetmatigheden verdwijnen, zijn innovaties belangrijker dan ooit. Wij mensen kunnen een positieve impact op de wereld hebben door te ondernemen, te werken en te organiseren als een ecosysteem, in harmonie met onze omgeving.

 

Ondernemen in harmonie  

Dit vraagt een leiderschapscultuur die niet is gebaseerd op macht of controle, maar op het vertrouwen dat mensen die thuis grote besluiten kunnen nemen dat ook op hun werk kunnen. Hierdoor ontstaat een ondernemende en innovatieve cultuur. Als bonus wordt werk leuker, gezonder en succesvoller en ontstaat een duurzamere verdeling van winsten en opbrengsten. Ondernemen in harmonie met de omgeving betekent dat er ook aandacht is voor welvaart en welzijn.

 

Speeddaten

Ben je op zoek naar een specialist op een bepaald vakgebied, wil je graag met iemand sparren over een bepaald onderwerp. Laat het ons weten! Stuur ons een mail dan zullen wij je tijdens de speedsessie aan een New Builders koppelen die je hiermee verder kan helpen. De overige New Builders zullen in Breakout Rooms uiteen gaan, zodat je even kennis met elkaar kunt maken.

 

Mini-startbijeenkomst The New Builders

Je wilt gelijkgestemden ontmoeten, geïnspireerd worden en ervaringen delen. Je zoekt inspiratie, een netwerk, maar ook een plek om jezelf en jouw organisatie te ontwikkelen. Wat kan The New Builders hierbij voor jou betekenen?

Tijdens dit Web-Congres organiseren we een kleine startbijeenkomst, om kennis te maken met The New Builders, en met onze missie: het realiseren van een menswaardige en wendbare bouwsector, in het nieuwe tijdperk.

 

Pitches

Elk jaar dagen we New Builders uit om te pitchen over hun Good Practices.

In de pitch geven ze antwoord op de vraag: Hoe combineer jij de thema's Markt & Product met Menswaardig & Wendbaar, vanuit jouw persoonlijkheid, vakgebied en/of functie?

 

De jury, onder leiding van Wietse Walinga, heeft vooraf alle video-pitches beoordeeld. Tijdens het Web-Congres zullen we de drie beste pitches uitnodigen om hun Pitch nogmaals live “op het podium” met ons te delen. De bezoekers bepalen daarna door middel van hun stem wie de beste pitch heeft en dus winnaar is.

 

Waar en wanneer

Locatie: Digitaal, via Zoom
Link: zal per separate mail aan je worden verzonden

Datum: woensdag 3 juni 2020, van 15:00 uur tot circa 17:30 uur

 

Als host zal Govert-Henk Mijnders alle verhalen naar boven te halen en de gasten introduceren. Hij zal het gevarieerde programma, samen met co-host Hester Weenink, faciliteren. 
 

Interesse

We willen je natuurlijk van harte welkom heten! Klik op de onderstaande aanmeldbutton en vul je gegevens in en de mail met bevestiging van inschrijving zal naar je verzonden worden.

 

Wij kijken uit naar weer een inspirerend congres, waarin we elkaar dit keer digitaal ontmoeten, nieuwe leden introduceren en een volgende stap zetten in onze missie!

 

Wij zijn The New Builders, positieve veranderaars binnen de bouwsector.

 

Hartelijke groet en tot 3 juni a.s.,

Leo Nieuwenhuis, Govert-Henk Mijnders, Hester Weenink en Marion van Sermondt