Startbijeenkomst The New Builders

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement.

Dit evenement is voorbij.

Datum09 mei 2019 13:30 - 17:00

LocatieKantoor TNB aan de Plaagslagen 8 in Rijssen

Opmerkingen

Beste leider in de bouw,

 

Je wilt klaar zijn voor de toekomst. Je bereidt je voor en houdt je bezig met veranderingen, groei en tevens continuïteit om weloverwogen keuzes te maken. Een complex proces, want hoe kun je leiding geven in een maatschappij die continue in beweging is en waarvan de ontwikkelingen niet voorspelbaar zijn?

 

Daarom nodigen we jou graag uit voor de komende Startbijeenkomst, om kennis te maken met The New Builders, en met onze missie: het realiseren van een menswaardige en wendbare bouwsector, in het nieuwe tijdperk. Tijdens deze Startbijeenkomst is Leo Nieuwenhuis – founder van The New Builders - jullie gastheer en deelt hij zijn kennis en inzichten op basis van zijn ervaringen in deze sector.

 

Na deze inleiding ontdekken we aan de hand van een aantal werkvormen of de missie van TNB ons, jou, persoonlijk raakt (Social Activate). Wat is jouw visie op de toekomst? Wat is er volgens jou nodig om onze bouwsector wendbaar en menswaardig te maken? Wat betekent dit voor de wijze waarop we ons leiderschap vormgeven en verantwoordelijkheden delen met mensen in onze organisatie? En hoe gaan we dat dan concreet aanpakken? 

 

We hebben elkaar nodig om geprikkeld te worden, om beter te begrijpen wat er gebeurt in de wereld om ons heen en om toekomstbestendige keuzes te maken.

 

Programma:

13:00-13:30 Inloop
13:30-14:00 Opening en kennismaking (Jurgen Lohuis)
14:00-14.45 Presentatie The New Builders (Leo Nieuwenhuis)
14:45-15:00 Pauze
15:00-16.30 Social Activate
16:30-17.00 Persoonlijke activering en afsluiting

 

Wij verheugen ons op een energieke en inspirerende meeting!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jurgen Lohuis &

Leo Nieuwenhuis

Organisator

Leo Nieuwenhuis

Leo Nieuwenhuis

The New Builders aanjager / verbinder bij
l.nieuwenhuis@thenewbuilders.nl
missie, visie en strategie
communityleiding
06-49035770