Congres The New Builders

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement.

Dit evenement is voorbij.

Datum05 juni 2019 14:00 - 19:00

LocatieAFAS theater, Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden

Opmerkingen

Tijdens het vorige Festival hebben we samen nagedacht over de missie en hoe we deze concreet maken: het creëren van een wendbare en menswaardige bouwsector, in het nieuwe tijdperk. Daarbij werden onder andere 3 pijlers genoemd:

  • groei naar 1000 New Builders
  • meer maatwerk voor organisaties
  • het tonen van good-practices

Vanuit deze 3 pijlers willen we onze reis samen voortzetten. Daarom nodigen we jou van harte uit om deel te nemen aan het The New Builders Congres in het AFAS theater in Leusden, want samen komen we verder!

 

Markt & Product

We leven in een snel veranderende omgeving en de markt doet daar keihard aan mee. Om bij te blijven en te blijven ontwikkelen, moet je dus wendbaar zijn. Maar hoe blijf je niet alleen bij, maar tegelijkertijd nog steeds menswaardig?

We verdiepen ons verder in de mogelijkheden en de transformatie van onze leefomgeving. Wij leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperken. Wij hebben het goed functioneren van het systeem belangrijker gemaakt dan het goed functioneren van de mens. En dat willen wij veranderen.

Spreker

Als filosoof, meervoudig TED-spreker, trendwatcher en friskijker, verzorgt Ruud Veltenaar lezingen, masterclasses en colleges voor bedrijven en instellingen over de hele wereld. Zijn positieve combinatie van een heldere visie op de toekomst, transformationeel leiderschap, innovatief ondernemerschap en inspirerende actiepunten is uniek, aanstekelijk en verfrissend. Ruud Veltenaar zal zich tijdens dit Congres voornamelijk richten op de mogelijkheden en kansen die je zelf hebt binnen je eigen bedrijf.

 

Programma

14.00-15.00 uur        Ontvangst & netwerk
15.15-15.30 uur        Welkom door dagvoorzitter Theo Andreae en AFAS

15.30-16.15 uur        Presentatie Ruud Veltenaar

16.15-17.00 uur        Gezamenlijk & interactief

17.00-17.30 uur        PITCH! Good practice – prijsuitreiking en afsluiting

17.30-19.00 uur        Afsluitende netwerkborrel

 

Pitches

Ook tijdens dit Congres dagen wij The New Builders weer uit om te pitchen over hun Good Practices.

Het thema is Mark & Product; hoe combineer je dat met onze missie: een wendbare en menswaardige bouwsector, in het nieuwe tijdperk?

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter van dit congres is New Builder Theo Andreae. Positief ingesteld, toekomstgericht en verbindend naar anderen. Zijn motto is: Ontwikkelen begint bij jezelf.
'Met Ontwiqqel wil ik de kwaliteit van vakmanschap verhogen en daarmee een duurzame bijdrage leveren aan het werkplezier en de inzet van medewerkers, aan het bedrijfsresultaat en aan de continuïteit van het bedrijf. Vakmensen en bedrijven kunnen zich onderscheiden van anderen op het gebied van klantgerichtheid, communicatie, gedrag, samenwerken en ondernemerschap.'

 

Waar en wanneer

Datum: woensdag 5 juni 2019, van 14.00 tot 19.00 uur
Locatie: AFAS theater, Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden

 

Parkeren - Je kunt op het eigen terrein van AFAS en de parkeergarage onder het pand van AFAS parkeren. Het parkeerterrein bevindt zich na de slagboom meteen aan de rechterkant en voor de parkeergarage rijd je na de slagboom rechtdoor naar beneden de parkeergarage in. We hebben +/- 130 parkeerplaatsen.

We verzoeken je niet op het parkeerterrein van Hotel Van der Valk of andere bedrijven te parkeren.

Wij zien uit naar weer een inspirerend congres, waarin we elkaar ontmoeten, nieuwe leden introduceren en een volgende stap zetten in onze missie!

Hartelijke groet en tot 5 juni a.s.,

Leo Nieuwenhuis en Marion van Sermondt

 

 

Let op:

Early bird (besteld vóór 15 april): set van 10 kaarten € 595 (ex BTW)

Regulier (besteld vanaf 15 april): set van 10 kaarten € 695 (ex BTW)

Losse kaarten standaardprijs € 75 (ex BTW)